Terină de pui

de diaconta in Pui, 25 Dec 2012 | 9738 vizualizari

 

Aperitiv sau fel de bază alături de o garnitură.Eu l-am preferat pentru platoul de aperitive.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat
  • Un morcov
  • 1 buc. Cârnat de casa afumat
  • 3 oua
  • 2 felii pâine
  • 1 lingura pesmet
  • 2 catei usturoi
  • Sare,piper,rozmarin pudra
  • 300 gr prosciutto felii
  • Marar si patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terină de pui:

Am tocat carnea de pui si am condimentat-o.

Am  adaugat apoi morcovul razuit, cârnatul taiat bucati,painea înmuiata în putina apa calduta si sfarâmata,oul batut si amestecat cu pesmetul,usturoiul pisat,verdeata tocata.

Am tapetat o tava de chec cu feliile de prosciutto,am pus umplutura si am acoperit cu feliile de jambon.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus tava de chec într-o alta tava cu apa fierbinte.

Am lasat o ora asa în apa,apoi am scos tava din apa,am scos si folia si am mai lasat în cuptor pâna s-a rumenit.

Am feliat dupa ce s-a racit complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terină de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

25.12.2012, 23:35

e super gustoasa!

diaconta 1

26.12.2012, 11:28

Multumesc doamnelor

Bya Ralu 1

27.12.2012, 17:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terină de ficat şi ciuperci(drob)