Terina de porc infasurata in bacon

de ExploraCuisine in Porc, 27 Mar 2011 | 14904 vizualizari

COMENTARII (38)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 22:26

wow!!!!

deyutzky 1

27.03.2011, 22:30

diaconta 1

27.03.2011, 22:33

supeeeeeeeeerb

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 22:39

Gaby_d, Deyutzky si Diaconta, va multumesc frumos pentru comentarii, sunteti foarte rapide Va doresc o saptamana frumoasa!!!

elena1988 1

27.03.2011, 22:40

cred ca este buna arata super

RuxyRux 1

27.03.2011, 22:42

Wow cum arata...si cata munca...grozav!!!

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 22:46

Elena, e super buna, foarte aromata de la oregano si usturoi

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 22:48

RuxyRux, sa stii ca nu e foarte multa munca, e mai simplu decat pare, dar arata si se taie foarte bine, iar gustul e foarte bun, daca mai faceti si ceva variatii la carne e si mai buna, eu am incercat simpla de data aceasta!

Mitinita 1

27.03.2011, 22:53

super arata ai incercat vreo terina cu ficat,ca ma tot bate gandul sa incerc

nadina73 1

27.03.2011, 22:55

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 22:59

Mitinita, terina cu ficat nu am incercat (adica nu presata), dar am la retete drob de pui, care e facut cu ficat de pui, e foarte gustos

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 22:59

Nadina73

kamy 1

27.03.2011, 23:25

vasazica...daca nu-i facuta in tava aia speciala ii zice rulada...nu? f bine arata

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 23:48

Kamy, e facuta la aburi si presata apoi la rece, daca rulada se face la fel, o fi rulada eu aveam reteta intr-o carte si am preluat denumirea de terrine (cartea e in engleza)...oricum s-o numi, e tare buna gust

lilik 1

28.03.2011, 00:14

ce bunatate

Anamaria7 1

28.03.2011, 00:58

avai, ce bine arataaa

mamaieelena 1

28.03.2011, 07:18

buuunaa

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:37

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:06

madi_marin 1

28.03.2011, 09:15

minunata....

Lau 1

28.03.2011, 10:16

minunata

DIANA B 1

28.03.2011, 10:23

Excelenta , am retinut-o la favorite !

Rocsi 1

28.03.2011, 11:13

minunata!

La Ancuta 1

28.03.2011, 11:52

adasev12 1

28.03.2011, 13:36

exploracuisine...personal iti multumesc pt. specificarile facute vis--a viss de acest termen "terina".... ...in alta ordine d e idei... pt reteta...imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de porc cu ciuperci