Tavalita

de ramo_cata in Prajituri, 28 Dec 2009 | 21963 vizualizari

 

o prajitura simpla,buna si rapida...

 

INGREDIENTE

  • am facut un pandispan,compozitia de la chec doar ca am dublat cantitatile...reteta de chec o am in retetele mele..aici >>>www.bucataras.ro/retete/desert-chec-831.html
  • glazura: 500 gr ciocolata amaruie,topita la bain-marie si subtiata cu glazura pentru decor dr oetker...aceasta glazura facuta dupa indicatiile dupa ambalaj...
  • 3 pachete cu nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalita:

Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos...

TIPS-URI

1

se poate folosi si nuca macinata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

28.12.2009, 23:27

buna, buna si gustoas !Eu am facut-o de mai multe ori , dar o tavalesc prin nuca

Rodie 1

09.10.2010, 16:04

yum, am sa incerc cu urmatoarea ocazie. multumesc!

Bucataras Monica 1

26.03.2013, 09:09

buna si rapida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea