Tascute cu branza sarata

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 5696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 450 g faina
  • 4 albusuri
  • 100 ml apa calduta
  • 7 g drojdie uscata
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  •  Umplutura:
  • 200 g branza rasa
  • 1 ou
  • Patrunje/marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tascute cu branza sarata:

Umplutura:

Branza se rade si se amesteca cu un ou si cu patrunjelul/mararul tocat.

Aluat:

Intr-un castron se amesteca faina,cu zaharul,drojdia si sarea. In mijloc se face o adancitura in care se toarna apa calda,uleiul si albusurile batute putin cu un praf de sare. Se amesteca cu o lingura pana se incorporeaza toata faina. Bila de aluat se pune pe o masa infainata si se framanta pana obtinem un aluat neted.

Aluatul se pune in castron,se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa la dospit 45 minute,la loc cal. Dupa ce si-a dublat volumul se rastoarna pe masa infainata si se intinde intr-un dreptunghi cu inaltimea de aprox 1 cm. Se decupeaza cerculete,pe o parte se pune umplutura si se aopera cu cealalta parte.

Tascutele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se acopera si se tin intr-un loc cald 15 minute,apoi se un cu galbenus de ou.

Se coc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute la temperatura medie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tascute cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec de carne cu ciuperci