Tartine pentru micul dejun

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de paine uscata
  • unt
  • salata verde
  • bacon
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine pentru micul dejun:

Eu am gasit aceasta paine uscata in magazin asa ca nu a trebuit sa mai stau dupa ea sa se usuce in cuptor dar daca nu gasiti sau vi se pare mai ok, puteti usca feliile de paine direct in cuptorul vostru de acasa.

Le lasati sa se raceasca apoi le ungeti cu unt, presarati sare, frunze de salata verde spalate bine inainte si o felie de bacon.  Iese absolut delicios! Mai asezi si o cana cu ceai pe masa si ai un mic dejuns savuros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

meosiris 1

19.02.2012, 11:22

Multumesc!

RuxyRux 1

19.02.2012, 11:25

Uite asa un mic dejun se servea in Germania acolo in padurea neagra unde merg de obicei...e un mic dejun delicios! painea lor din pacate eu nu o gasesc aici...desi am cautat-o inca nu am aflat-o

meosiris 1

19.02.2012, 11:34

Intr-adevar delicios! Daca nu este inca, poate o sa se gaseasca in viitorul apropiat. Sa speram.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu unt aromat