Tartine cu caviar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 14503 vizualizari

 

pana la Inaltare Domnului (13 mai)se mananca peste si produse din peste in zilele de miercuri si vineri pentru crestini ortodoxi,asa ca m-am gandit la o reteta usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 borcanel de caviar negre
  • tartine
  • unt
  • lamaie pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu caviar:

Se ung tartinele cu putin unt si apoi se pune caviarul

Este un aperitiv grozav de bun

Si nici nu e scump,cel putin aici in spania  si dintr-un borcanel puteti face foarte multe tartine pentru ca se pun putine(sau cum va place)

Se decoreaza cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

18.05.2011, 21:55

RoCarmen 1

13.11.2013, 13:40

Respect preocuparile culinare ale oricarei persoane. Te rog sa nu fii suparata pentru cele ce voi scrie. Au doar rolul de a informa.
Nu ma indoiesc de faptul ca acele tartine sunt gustoase... si ieftine... Dar nu sunt cu caviar. Scrie si pe borcanel . In cel mai fericit caz sunt niste icre de peste oceanic, capelin sau cod, vopsite. Sunt sigura ca in acelasi raft din supermarket le-ai gasit vopsite si in rosu. Sub denumirea de Cavi-art, inlocuitor de caviar. Un fals si mai grosolan sunt acele ,,icre" facute din grasime de peste si tot felul de chimicale care au rolul de a da forma si un gust cat de cat apropiate (+ gustul de chimicale).
Trebuie sa stim ce mancam! Pe scurt: Caviarul adevarat provine de la sturioni, pesti care supravietuiesc din era dinozaurilor si nu se intalnesc decat in Marea Neagra sau Caspica. In ultimii zeci de ani au fost adaptati si in alte bazine maritime, astfel ca ii intalnim azi pana si in SUA. De asemeni au fost create in diferite tari, programe de acvacultura (crescatorii) pentru a proteja specia de la disparitie. Caviarul adevarat are gust, aspect, valoare nutritiva si beneficii unice. De aceea si pretul este FOARTE MARE. Pe piata europeana acest produs este o delicatesa de superlux si costa de la 1500 de euro in sus pe Kilogram.
Succes!
http://www.petrossian.com/caviar-1.html

nadina73 1

14.11.2013, 22:24

RoCarmen probabil bugetul tau iti permite sa umperi CAVIAR ORIGINAL,insa nu toata lumea isi permite acest lux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Byron