Tartine cu caviar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 14504 vizualizari

COMENTARII (16)

gospodinadecriza 1

21.04.2010, 18:07

Super arata! Si eu merg diseara in Selgros, imi iau la mine o pila sau o agrafa, sa sparg lacatul!

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:29

Asa este ............se mananca peste dupa cum spui tu Nadina.Si eu am dat astazi o fuga pana la Selgros-Baneasa si am cumparat peste si pentru astazi si pentru vineri.
Din pacate am uitat sa iau si niste icre......................foarte bine arata ale tale..................

janet 1

21.04.2010, 19:41

Imi place cum arata si trandafirasul........foarte frumos!

vero_closca 1

21.04.2010, 19:42

delicioase!!!

nadina73 1

21.04.2010, 22:39

gospodinadecriza ai reusit cu agrafa sau ai avut cheia?

nadina73 1

21.04.2010, 22:40

medioto multumesc mult ,icre(crap)am eu in congelator pacat ca nu santem mai aproape

nadina73 1

21.04.2010, 22:41

nmultumesc janet si mie imi plac mult tradafiri si cei naturali si cei din facuti din zarzavaturi

nadina73 1

21.04.2010, 22:42

asa e vero chiar sant delicioase,multumesc mult

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:32

mai, nu am mancat niciodata, toata lumea zice k sunt bune, as incerca si eu, dar park ma retine ceva....arata tare bn nadina

nadina73 1

22.04.2010, 10:27

danuta incearcale daca iti plac icrele cu siguranta iti vor placea

nadina73 1

22.04.2010, 10:28

daca nu hai ca iti trimit eu o tartina facuta sa vezi cum e deschide geamu

mariac 1

22.04.2010, 21:08

super

nadina73 1

04.05.2010, 10:35

adry88 1

18.05.2011, 21:55

RoCarmen 1

13.11.2013, 13:40

Respect preocuparile culinare ale oricarei persoane. Te rog sa nu fii suparata pentru cele ce voi scrie. Au doar rolul de a informa.
Nu ma indoiesc de faptul ca acele tartine sunt gustoase... si ieftine... Dar nu sunt cu caviar. Scrie si pe borcanel . In cel mai fericit caz sunt niste icre de peste oceanic, capelin sau cod, vopsite. Sunt sigura ca in acelasi raft din supermarket le-ai gasit vopsite si in rosu. Sub denumirea de Cavi-art, inlocuitor de caviar. Un fals si mai grosolan sunt acele ,,icre" facute din grasime de peste si tot felul de chimicale care au rolul de a da forma si un gust cat de cat apropiate (+ gustul de chimicale).
Trebuie sa stim ce mancam! Pe scurt: Caviarul adevarat provine de la sturioni, pesti care supravietuiesc din era dinozaurilor si nu se intalnesc decat in Marea Neagra sau Caspica. In ultimii zeci de ani au fost adaptati si in alte bazine maritime, astfel ca ii intalnim azi pana si in SUA. De asemeni au fost create in diferite tari, programe de acvacultura (crescatorii) pentru a proteja specia de la disparitie. Caviarul adevarat are gust, aspect, valoare nutritiva si beneficii unice. De aceea si pretul este FOARTE MARE. Pe piata europeana acest produs este o delicatesa de superlux si costa de la 1500 de euro in sus pe Kilogram.
Succes!
http://www.petrossian.com/caviar-1.html

nadina73 1

14.11.2013, 22:24

RoCarmen probabil bugetul tau iti permite sa umperi CAVIAR ORIGINAL,insa nu toata lumea isi permite acest lux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de macrou afumat