aveam o foaie de aluat si vroiam ceva cu mar....asa ca am pus de nise tartute care au fost mult prea bune si prea putine...:D
Foaia de aluat se decongeleaza la temp camerei , se desface si se lasa pe hartia in care e amblata.
Se taie bucati mici, in ce fel de forme doriti sa aiba tartele.
Eu le-am taiat patrate, iar marginile le-am folosit pt a face grilajul de deasupra tartelor.
Pe fiecare bucatica de tarta am uns gem de portocale( al meu a avut si nuci, asa l-am facut acum ceva timp), apoi am presarat stafide pe care in prealabil le-am lasat sa se umfle in lapte.
Merele le-am curatat si taiat felii rotunde, apoi am asezat cate o felie pe fiecare tarta, apoi am presaratr praf de condimente aromate, putin zahar iar deasupra am pus felii de aluat din ce mi-a ramas.
Le-am presat sa se lipeasca si le-am asezat in tava cu hartie de copt. le-am dat la cuptorul preincalzit la 200 pt o jumatate de ora aprox.,pana s-au rumenit frumos.
Au un gust extraordinar de bun...iat acel aluat de la Buitoni e superrrrrrr!!!!!!( doar ca prea putine au iesit dintr-o singura foaie.....)