Migaloase da buneeeeeeee
Pentru aluat punem intr-un bol faina, adaugam margarina taiata cubulete, galbenusurile, zaharul si sarea. Framantam repede aluatul si dupa ce se omogenizeaza il punem la frigider pentru cca 2 ore.
Crema :
Amestecam ouale, zaharul si faina foarte bune. Punem laptele la fiert si adaugam compozitia de oua. Amestecam foarte des ca sa nu se prinda crema sau folositi o tigaie din ceramica asa cum am facut eu. Nu aveti nici o problema astfel.
Dupa ce crema se ingroasa foarte bine oprim focul si amestecam untul. Acoperim crema cu o folie alimentara ca sa nu faca crusta si apoi o lasam sa se raceasca foarte bine.
Intre timp coacem aluatul.
Intindem coca de cca 4 mm si o taiem cu formele de tarte apoi cu degetele o intindem in forme bine si punem pe fiecare o bucata de hartie de copt in care adaugam 2 linguri de fasole boabe sau orez. Astfel nu se umfla foarte tare si isi pastreaza forma.
Dupa ce se racesc si cojile le umplem cu crema de vanilie si le decoram cu fructe dupa placul fiecaruia.
In cazul in care folositi struguri proaspeti asa ca mine trebuie papate cat mai repede pentru ca acestia oxideaza .
Pregatim plicurile de tort jelle conform instructiunilor de pe plic si apoi punem cu o lingura pe fiecare tarta in parte .
1
Cel mai bine se pastreaza napate putin .Fructele nu isi schimba culoarea
2
Dispar de 100 de ori mai repede decat iti la sa le faci .