Incepem cu crema de mure ca sa aiba timp sa se raceasca.Murele le lasam la decongelat, dupa care intr-o cratita punem unt. Cand untul s-a topit adaugam murele si zaharul si apa. Se lasa sa fiarba putin dupa care incepem sa pasam murele in siropul respectiv. Apoi, trecem compozitia prin strecuratoare sa obtinem doar siropul. Cantitatea trebuie sa fie in jur de 500 ml de sirop ( daca este foarte gros mai putem adauga putina apa minerala). Compozitia se da rece. Separat intr-o craticioara se bat galbenusurile bine cu 3 linguri de zahar si amidonul. Peste acestea se pune siropul de mure facut mai devreme si se pune pe foc pana se obtine o crema de consistenta unei budinci. Se da la rece. Cu aceasta crema se umple minitartele.
Aluatul: faina, sarea, praful de copt, zaharul, oul si untul de amesteca bine. La final se adauga laptele. In functie de consistenta aluatului se adauga faina pana rezulta un aluat omogen, nelipicios.
Se lasa aluatul la rece cca o ora, dupa care se scoate, se intinde cu sucitorul. Se decupeaza pe formele de tarte. Se inteapa din loc in loc cu furculita. Peste acestea se pune crema de mure Deasupra se pun bombonici si fasii de aluat. Se pun la cuptor pentru 20 minute. Se pudreaza cu zahar.