foarte usor de facut si gustoasa!Pentru aceasta tarta am folosit tava de silicon margareta de la Decorix care mi-e foarte draga! este ideala atat pentru deserturi cat si pentru aperitive dupa cum vedeti!:)
Am pregatit intai aluatul amestecand bine ingredientele, untul trebuie scos din timp pe masa sa fie moale moale si la framantare puneti faina pana ce se face un aluat elastic dar nu lipicios. Il asezati in tava de silicon presand cu degetele si dati la rece pana preparati umplutura.
Puneti umplutura la rece in frigider si bagati tava de silicon in cuptor si lasati sa se coaca si sa se rumenasca putin marginile si cand se desprinde usor de margini e gata. Cand e gata, oprim cuptorul si lasam usa intredeschisa sa se raceasca acolo! apoi o umplem , nivelam bine si mai razuim deasupra cascaval.
Decoram cu ce vrem si lasam iar la rece .Eu am facut-o ieri si am lasat peste noapte iar azi s-a taiat foarte bine si e foarte gustoasa!