Tarta rapida cu fructe de sezon

de Alexandra Burz in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o budinca de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 plicuri gelatina
  • 2 banane
  • o portocala
  • 2 kiwi
  • 1 blat de tarta
  • mure pentru decor

Optional fiecare poate folosi ce fructe doreste.

Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu fructe de sezon:

Budinca se pregateste conform instructiunilor de pe plic

Fructele se curata si se taie dupa preferinta

Budinca calda se toarna peste blatul de tarta (eu l-am folosit cel din comert gata facut pt a evita caldurile suplimentare :)  )

Deasupra se aseaza fuctele dupa bunul plac si imaginatia fiecaruia

Frisca lichida se bate tare cu mixerul

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic dupa care se toarna peste fructele asezate

Se orneaza cu frisca si se da la rece pt 2-3 ore inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine si zmeura