Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)

de luminita20_2006 in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 6329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr frisca
  • 200 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou):

Zaharul se pune la caramelizat, atentie sa nu se arda!. Cand e de culoare maronie se pune laptele si se lasa sa fiarba pana cand se dizolva zaharul. Se ia de pe foc si se pune la racit.


Frisca se bate bine, se pune laptele caramel, racit, bucatile mici de ciocolata si se amesteca bine. Se da la frigider, e gata peste 3 ore.(depinde si de congelator)


- pentru a-i da aspectul unui desert am pus peste inghetata si piscoturi, in forma in care am turnat crema de inghetata am asezat o folie, pentru a o putea scoate usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei creme de ciocolata