Tarta foietaj cu branzeturi si chimen

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 7265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 100 gr. branza telemea
  • 6 felii ementaler
  • 1 albus
  • 150 gr. cascaval ras
  • 20 gr. seminte de susan
  • 1/2 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingurita seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu branzeturi si chimen:

Aluatul dezghetat, la temperatura camerei se intinde in tava pe hartie de copt.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Ungem aluatul cu albus, asezam feliile de cascaval, taiem bucatele de branza telemea, presaram cascaval ras, seminte de chimen si de susan si fulgi de chili.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana se rumeneste frumos.

Scoatem tarta din cuptor, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branzeturi si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de oaie si de vaca