Cosul de Paste pentru Bucataras

de aziz in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2011 | 5160 vizualizari

 

Dedic acest cosulet tuturor celor de aici urindu-va Paste fericit si linistit!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa rosii si galbene
  • frunze patrunjel
  • hirtie creponata
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosul de Paste pentru Bucataras:

se spala ouale cu un burete de bucatarie cu detergent de vase.

se pun la fiert apoi cojile de ceapa se pun la fiert pina obtinem o tinctura de ceapa adica o solutie foarte concentrata apoi scufundam ouale legate in ciorap lycra cu sau fara frunze de patrunjel .

cele in hirtie creponata se unda mai intii cu otet fierbinte ,cald sa nu va ardeti lasam hirtia pina se usuca apoi cu un prosopel inmuiat in ulei stergem outele pt a avea luciu.

asa gatite de sarbatoare le punem in cos linga cozonaci frumosi care ne vor bucura privirile si sufletul si ne induc spiritul aceste sarbatori minunate.Paste fericit Bucataras!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosul de Paste pentru Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]