e facuta de mult timp, insa din lipsa de timp o postez abia acum....
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, apa, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.
Turnam compozitia rezultata intr-o forma rotunda, tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 15- 20 de minute la foc mediu, facem testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt il lasam la racorit.
Pregatim crema:
Spalam capsunile, apoi le pasam cu bledereul sau pt cine nu are asa ca mine :( cu mixerul sau cu furculita, iar daca vream sa fie mai dulce crema acum este momentul sa punem zaharul, daca nu lasati asa.
Mixam separat frisca, apoi punem capsunile pasate si iaurtul si omogenizam bine bine.
Dam crema la rece pentru 30 de minute dupa care o punem peste blatul insiropat cu sirop de capsuni.
Ornam cu frisca si capsuni sau o putem lasa si neornata ca tot in burtica ajunge :))