Se face foarte usor si este minunata ca gustare , pentru picnic sau pur si simplu la cina alaturi de o salata .
Carnea de pui o fierbem bine si o luam de pe oase, rupand-o fasii potrivite. Supa ramasa o puteti folosi la alte mancaruri, deci este bine sa o pastrati la frigider .
Intr-o tigaie punem prazul taiat julien sa se caleasca cu putina margarina vegetala pentru gatit. Lasam la foc mic sa se inmoaie si adaugam 2 catei de ustutoi maruntiti. Adaugam apoi dovlecelul spalat si feliat si amestecam usor, lasand sa se inmiaoe usor legumele. Apoi adaugam ciupercile proaspete laminate. Adaugam sare si piper si lasam sa se caleasca la foc mediu. In alta tigaie eu am calit in ulei de masline morcovul razuit pe razatoarea mare , pana s-a inmuiat . Totodata separat eu am calit ardeiul gras taiat fasii mici si la care am adaugat cateva felii subtiri de carnat afumat .
Deci intr-un bol mare punem carnea de pui peste care aduagam legumele calite si apoi adaugam porumbul scurs de apa . Punem cascavalul ras si sosul bechamel. Gustam de sare , piper ,
Foaia de tarta am pus-o in forma unsa cu margarina si am turnam compozitia de carne cu legume. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt circa 30 minute (pana cand se rumeneste frumos deasupra si baza de tarta este bine coapta).
Servim calda sau rece, dupa preferinta . Este foarte buna alaturi de salata.