Tarta de paste cu vinete

de housy in Paste, 26 Iun 2010 | 6283 vizualizari

 

are un iz italienesc, dar reteta e inventata de mine, intr-o dupa amiaza de duminica in care m-a izbit inspiratia si foamea

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase (Conchiglie )
  • 1-2 vinete proaspete mari
  • 1 ceapa
  • 3-4  rosii tari
  • 200-300 gr branza de burduf 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de paste cu vinete:

 

Pastele se fierb, nu foarte tare, dupa care se scurg

vinetle se taie felii (rondele)

ceapa se taie julien

rosiile se taie felii

intr-o tava se aseaza un strat de paste, se pune un strat de felii de vinete, un strat felii de rosii, se presara juamtate din branza de burduf. inca un strat de paste, un strat de felii vinete si ultimul strat de rosii

la urma se presara restul de branza

se asezoneaza cu piper

si se da la cuptor pentru 50-60 min

 

                                           Un pranz hranitor !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de paste cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ardei si sunca