Sa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb :))))))...am transformat de data aceasta minunata mamaliguta intr-o tarta delicioasa....si cui pot oare sa o dedic decat Medisorului meu drag?! Cu toata inima... scumpa si draga prietena te imbratisez! Stiu ca nu-i desert...mai bine zis nu-i tort :)))...nici pesteeee...insa e ceva ce mie imi place tare...si cum stiu ca tie draga mea iti plac tartele mele...m-am gandit sa ti-o daruiesc virtual....cu floricele cu tot :x
Preparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale.
Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge cu unt.
Asezam jumatate din cantitatea de mamaliguta.
Deasupra vom pune cubuletele de unt si apoi branza faramitata.
Adaugam lingura cu lingura( sau cu paleta) restul de mamaliguta.
Ungem cu smantana si deasupra punem cascavalul razuit.
O punem la cuptor pana se rumeneste frumos cascavalul.
Intre timp prajim ouale ochiuri, iar cand scoatem tarta le asezam deasupra ei.
Decoram cu feliute de gogosar murat.
Medisorule iubit..inca o data.... La muuuuulti Ani Fericiti!
1
Pentru a taia frumos tarta va trebui sa o lasam la racit in jur de 15 minute.
2
Eu am servit-o imediat fierbinte astfel ca asa cum e si normal va fi mai moale.
3
Acest aperitiv delicios se poate servi si a doua zi incalzind tarta la cuptor, sau prajind in unt feliile de tarta.
4
O puteti decora cu feliute de Miez de lapte( eu nu am avut) sau cu miez de lapte sub forma de scoici