Tarta de mamaliga cu friptura de porc

de adnia in Porc, 2 Ian 2013 | 5385 vizualizari

 

Aceasta idee de prezentare este "furata" de la o prietena din lista mea de bloguri, dar inainte s-o postez, i-am cerut permisiunea..iar ea, draguta, mi-a dat voie! Asadar, v-o prezint si voua!

 

INGREDIENTE

  • Deci, avem nevoie de:
  • 2 l apa
  • faina cat cuprinde pt mamaliga
  • 1 cub de unt
  • 250 gr. carne
  • 1 ceapa
  • 1 l bulion de rosii
  • chili (eu am folosit chili natural)
  • patrunjel si muraturi pt decor.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de mamaliga cu friptura de porc:

Am facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva condimente (nu prea multe): pudra de marar, cimbru si rozmarin uscat. Dupa ce am rasturnat "tarta" de mamaliga pe o farfurie, am umplut-o cu friptura si am decorat-o cu patrunjel si muraturi. Am servit fierbinte.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de mamaliga cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi