Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Daca doriti sa incercati o tarta rapida, va invit sa incercati aceasta reteta cu ton si spanac.
Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.
Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola