Tarta cu spanac

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2012 | 4009 vizualizari

 

O mancare recomandata copiilor, foarte sanatoasa si gustoasa! Poate ii vor atrage pinguinii!

 

INGREDIENTE

  • 260 gr. faina
  • 3 oua
  • 120 ml. ulei de masline
  • 150 ml. apa
  • 225 gr. spanac fiert si tocat
  • 90 gr. branza de capra rasa fin
  • 1 plic praf de copt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Amestecam ouale cu apa, uleiul, branza rasa, adaugam spanacul tocat (rece); apoi faina si praful de copt.

Tapetam o tava de tarta si turnam compozitia.

Timp de coacere 30 minute (cuptorul preincalzit).

 

TIPS-URI

1

Se serveste calda sau rece langa branzeturi, mezeluri si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu patru feluri de branza