Sper sa va placa..eu am gatit-o si a iesit foarte buna..perfecta pentru oaspeti servita cu inghetata sau crema de vanilie.De aceasta data eu am ales inghetata.
PENTRU ALUAT:
PENTRU UMPLUTURA :
Se face aluatul framantand untul lasat la temperatura camerei impreuna cu zaharul,faina si lingurita de praf de copt.Se unge tava rotunda(a mea este de 26cm) cu putin unt apoi se preseaza aluatul inauntru.(aluatul o sa fie foarte sfaramicios)
Pentru umplutura din mijloc se bat ouale cu mixerul apoi se pune zahar si se mixeaza pana e topit,lingura de zahar vanilat si smantana.Totul se toarna in mijlocul tavii cu aluatul presat cam de 3-4 cm in jurul formei.La urma peste umplutura se taie in bucati rubarba si se pune deasupra umpluturii.Peste rubarba daca aveti presarati putin zahar brun ca sa prinda culoare inchisa la coacere.
Se lasa in cuptor timp de 25min la 225°.Se serveste rece si odata racita puneti putin zahar praf deasupra.