Tarta cu rosii si crema de branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 10362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un aluat foietaj
  • 2 rosii de gradina (una portocalie si una rosie)
  • o ceapa rosie
  • o cutie de crema de branza cu verdeata Delaco
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • busuioc uscat
  • busuioc proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si crema de branza:

Foaia de aluat dezghetata se taie in dreptunghiuri (8 x 15 cm). Se unge fiecare dreptunghi cu crema de branza, lasand cate 1 cm de aluat pe fiecare latura. 

Rosiile se taie in cuburi mai maricele si se amesteca cu ceapa taiata solzisori. Se rasneste putina sare deasupra si se stropesc cu ulei de masline.

Pe fiecare dreptunghi se asaza rosii cu ceapa, se presara busuioc uscat si se stropesc cu putin ulei de masline.

Se pun tartele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun in cuptorul incins la 220 de grade pentru 20 de minute. Cand sunt rumenite si marginile umflate frumos se scoata tava din cuptor. 

Se servesc reci sau caldute, presarate cu frunzulite de busuioc proaspat si cu un pahar de bere alaturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute