Tarta cu rosii si crema de branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 10000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un aluat foietaj
  • 2 rosii de gradina (una portocalie si una rosie)
  • o ceapa rosie
  • o cutie de crema de branza cu verdeata Delaco
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • busuioc uscat
  • busuioc proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si crema de branza:

Foaia de aluat dezghetata se taie in dreptunghiuri (8 x 15 cm). Se unge fiecare dreptunghi cu crema de branza, lasand cate 1 cm de aluat pe fiecare latura. 

Rosiile se taie in cuburi mai maricele si se amesteca cu ceapa taiata solzisori. Se rasneste putina sare deasupra si se stropesc cu ulei de masline.

Pe fiecare dreptunghi se asaza rosii cu ceapa, se presara busuioc uscat si se stropesc cu putin ulei de masline.

Se pun tartele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun in cuptorul incins la 220 de grade pentru 20 de minute. Cand sunt rumenite si marginile umflate frumos se scoata tava din cuptor. 

Se servesc reci sau caldute, presarate cu frunzulite de busuioc proaspat si cu un pahar de bere alaturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza