Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana in Pui, 25 Noi 2017 | 2693 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 1 bucata pui rotisat
  • cca 120 gr ciuperci
  • 3 oua
  • 120 ml smantana
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri boabe de porumb
  • 3 linguri parmezan ras
  • 3 felii subtiri de bacon
  • cateva masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui rotisat si ciuperci:

Intr-o tigaie calim ciupercile cu o lingura de ulei si usturoiul, sare si piper. Le dam deoparte si in aceeasi tigaie punem ceapa taiata in felii subtiri, sare si inca o lingura de ulei si o lasam sa se caramelizeze putin.

Puiul se curata de piele si oase, apoi se rupe in bucati mici si se amesteca cu ceapa, ciupercile, porumbul si parmezanul ras.

Batem ouale cu smantana, pasta de rosii, oregano, putina sare si piper si le amestecam in preparatul anterior.

Intr-o tava rotunda cu diametrul de cca  25 cm, se asaza hartie de copt si se pune aluatul. Se taie pe margini pentru a fi la marimea acesteia. Turnam apoi amestecul de oua si punem si deasupra, distribuim masline dupa gust, iar feliile de bacon taiate in fasii subtiri le rulam si le asezam si pe ele in compozitie.

Se da la cuptor pentru cca. 40 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui rotisat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor