tarte si placinte rumenite si iscusite
Intr-o tigaie calim ciupercile cu o lingura de ulei si usturoiul, sare si piper. Le dam deoparte si in aceeasi tigaie punem ceapa taiata in felii subtiri, sare si inca o lingura de ulei si o lasam sa se caramelizeze putin.
Puiul se curata de piele si oase, apoi se rupe in bucati mici si se amesteca cu ceapa, ciupercile, porumbul si parmezanul ras.
Batem ouale cu smantana, pasta de rosii, oregano, putina sare si piper si le amestecam in preparatul anterior.
Intr-o tava rotunda cu diametrul de cca 25 cm, se asaza hartie de copt si se pune aluatul. Se taie pe margini pentru a fi la marimea acesteia. Turnam apoi amestecul de oua si punem si deasupra, distribuim masline dupa gust, iar feliile de bacon taiate in fasii subtiri le rulam si le asezam si pe ele in compozitie.
Se da la cuptor pentru cca. 40 de minute pana se rumeneste.