Pui copt la Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 12568 vizualizari

 

Fraged, gustos, aromat!

PS. Pozele nu sunt grozave ... un pitic aprope adormit :D a uitat de somn cand vazut puiul !

 

INGREDIENTE

  • un pui de ferma (1,5 kg)
  • 10 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • o capatana cu usturoi
  • condimente dupa gust: sare, piper, chilli, rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • optional pentru servit: sos de usturoi si garnitura de cartofi copti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui copt la Multicooker:

Se curata si se spala puiul, foarte bine, in apa rece.

Se cresteaza pe alocuri, se adauga usturoiul taiat in felii mici si se condimenteaza dupa gust.

Asezam puiul in vasul multicooker-ului, se stropeste cu ulei, se adauaga apa si vinul alb.

Presaram deasupra busuiocul maruntit.

Din MENU alegem functia BAKE, setam temperatura la 150 de grade, pentru un timp de 55 de minute. Daca este necesar, repetam operatiunea.

Se serveste cald, cu sos de usturoi si/sau cartofi copti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui copt la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos picant si legume natur la Philips Multicooker (reteta 100)