Este o tarta cu aluat de paine, o tarta rustica, fara prea mari pretentii, satioasa care poate inlocuii un pranz s-au o cina....
pt aluat:
pt umplutura:
Pregatim aluatul pt tarta, eu l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat am uns o forma de tarta cu putin ulei, am tapetat-o cu faina si am pus aluatul in forma.
Prazul l-am taiat feliute si l-am calit in putin ulei de masline, la fel si sunculita taiata feliute. Am pus prazul calit peste aluatul de paine, am condimentat cu piper si cu amestecul de condimente, am adaugat cascavalul si branza brie taiata bucatele, sunculita si am lasat aluatul sa mai creasca inca 20 minute.
Am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute.
Pofta buna!!!!
1
aluatul facut cu lapte batut si zer este extrem de fraged si putin dulceag
2
am servit tarta cu salata de rosii si castraveti