Este prima data cand prepar asa ceva. Am gasit aceasta reteta pe site-ul Lalena. Am indraznit sa modific putin reteta ca sa fie in totalitate pe gusturile noastre. Va fi o garnitura care o voi prepara des, ca tare mi-a mai placut!
Tocam marunt ceapa si rosia. Punem intr-un vas uleiul de masline si adaugam boabele de mustar.
Adaugam ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Punem rosiile din conserva sau rosia tocata marunt si putina apa. Presaram condimentele, amestecam si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Scurgem nautul de apa si il adaugam peste sosul format.
Presam si tocam marunt usturoiul, apoi il adaugam peste mancarica. Amestecam si mai lasam maxim 3-5 minute.
Oprim focul, adaugam patrunjelul tocat si servim.
1
Este o garnitura care se prepara rapid si este extraordinar de aromata!
2
Dublati sau triplati cantitatile in functie de numarul de persoane pe care il aveti la masa. Cantitatile mentionate in reteta sunt pentru 2 persoane.