Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2015 | 9209 vizualizari

COMENTARII (36)

Panacris 1

03.05.2015, 20:23

No, dacă ANAF a dat ok-ul, atunci sigur tarta mea, trece peste testul DNA ) Mulțumesc gaby_d

Panacris 1

03.05.2015, 20:24

Mihaela, chiar așa un deliciu elegant, ce trebuie repetat

Panacris 1

03.05.2015, 20:25

Roxana, chiar simplă și buuunnnăăăă

Panacris 1

03.05.2015, 20:27

Poa

Panacris 1

03.05.2015, 20:28

Simona, Dantes, Mirela mulțumesc, chiar a fost faină, deja s-a evaporat și se cere bis

anca_rm 1

04.05.2015, 09:47

Cris mi-ai facut pofta cu tarta asta , arata bestial si cred ca e super buna

Panacris 1

04.05.2015, 15:21

Anca, tare bună, rapidă și satioasă. Multumesc

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:58

RuxyRux 1

04.05.2015, 20:13

Arata senzational!

geoline 1

06.05.2015, 13:40

yamyyyyy

Xandrinne 1

18.08.2015, 12:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa