Daca nu aveti praz veniti ca va dau eu cat doriti .
Aluatul de foietaj il decongelam , eu am folosit o tava de tarta cu diametru de 20 cm si am folosit o jumate de foaie de aluat .
Prazul il curatam si il taiem rondele . Intr-o tigaie incalzita bine punem untul si prazul si il calim putin , pana cand se inmoaie .
Branza de vaca o amestecam cu branza telemea si cu smantana , precum si alte condimente daca vreti . Merge perfect cu marar verde ,patrunjel sau amestec de ierburi frantuzesti .
Mezelurile ( eu am avut putin salam uscat si ceva pastrama ) le taiem feliute subtiri .
Aluatul de foietaj il asezam in tava astfel incat sa acopere peretii vasului si il impungem cu o furculita . Peste aluat punem prazul calit , mezelurile si branza . Nivelam compozitia iar deasupra daca doriti puteti pune cateva bucati de rosii chery (optional) .
Dam la cuptor incins la 200 grade pentru 30 minute . Va crapa putin deasupra dar nu are nimic .
Serviti rece sau calda cu smantana sau mujdei .