Aperitiv bulete de cascaval cu oregano

de katty in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2018 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cascaval ras+70 gr taiat cubulete
  • 150 gr telemea de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • 1 /2 lingurita praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cascaval cu oregano:

Radem intr-un castron cascavalul, telemeaua, apoi le amestecam cu ouale, sare daca mai este nevoie, piper, oregano, praful de copt  si faina. Omogenizam bine compozitia.

Cu o lingurita luam din amestec cantitati aproximativ egale. In mijloc asezam un cubulet de cascaval, apoi cu mainile umede formam bile. Prajim buletele in ulei incins pana capata o culoare frumoasa aurie.

Nu prajiti prea multe bulete deodata deoarece la prajit mai cresc. Scoatem buletele intr-un castron pe hartie absorbanta.

Servim buletele ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cascaval cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval