Tarta cu piersici

de Ksenya in Dulciuri, 9 Aug 2013 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul il facem la fel ca cel anterior de la reteta mea :tarta cu capsuni

Pentru umplutura:

  • 4 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf sare
  • Pentru ornat
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 ligura zeama de lamaie
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Culegem piersicile din cele mai tari le spalam si le asezam pe un prosop.

Intre timp facem blatul pentru tarta ,urmand pasii de la reteta mea"tarta cu capsuni" si o lasam la racit.

Crema o facem din 4 galbenusuri pe care le batem cu zaharul ,adaugam treptat laptele si amidonul,punem la baimarin si amestecam bine cu un tel pana se ingroasa crema,o dam la racit . 

Cand s-a racit ,umplem blatul, iar deasupra ornam cu piersicile taiate felii.
La sfarsit glazuram cu gelatina preparat dupa instructiunile de pe ambalaj  adaugand in ea zeama de lamaie.Lasam tarta la racit pentru a 2-a zi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaca, fructe si bezea fara coacere