Cele 6 oua se pun la fiert dupa ce au fost spalate si stau la fiert 5 minute dupa care se dau in jet de apa rece.Pieptul de pui eu l-am pregatit la gratarul de aragaz peste care am pus sare si piper.Intr-o cratita se pune uuntul si se topeste la foc domol se adauga si cele 3 linguri cu faina si stingem cu putin lapte apoi se adauga si branza framantata lasand sa se ingroasa bine dar se adauga treptat si laptele pana se obtine o ciulama mai consistenta se pune sare si piper dupa gust si lingurita cu chimen,Se da la rece,Eu am pus-o in chiuveta cu apa rece si am amestecat continuu sa se raceasca mai repede.Am ales ca sa fac aceasta tarta in vasul de ceramica,pe care l-am uns cu unt si tapetat cu pesmet iar pe fundul vasului se aseaza 2 foi din 4 de lasagna,peste ea se pune pieptul de pui taiat fideluta si 3 din cele 6 oua(taiate)marar verde tocat se pune peste oua,2 felii de prosciutto,peste ele se pune iar pieptul de pui si restul de oua taiate in 4 si mararul tocat peste oua si iar prosciutto.Peste acestea se pun cele 2 foi ramase de lazagna iar peste se pune ciulamaua care s-a racit si in care se pun cele 2 oua crude amestecand bine.Deci ciulamaua se intinde peste tot si cu o furculita se desfac marginile ca sa patrunda ciulamaua si acolo deasemeni se poate intepa cu furculita deasupra foile de lazagna ca sa patrunda si in interior,Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor 45 de minute pana se rumeneste si degaja un miros apetisant.Pofta buna,