Cred ca trebuie sa fiu mai harnicuta si sa mai postez si eu cate o reteta.Nu de alta dar se pare ca baietii ne-o cam iau inainte cu gatitul.Si apoi,reteta cu numarul 113 parca nu suna prea bine,musai sa mai adaug una.
Din faina,untul taiat bucatele,sare si apa calduta se face o coca.Se pune la rece jumatate de ora.
Pieptul de pui se spala si se taie bucatele,eu am preferat sa le las mai marisoare.Intr-o tigaie se pune putin ulei si se prajeste pieptul.Se adauga ceapa verde si galbiorii.Eu am avut ciupercile in saramura,pusi la pastrare din toamna de mama mea,asa ca inainte de a-i folosi i-am desarat putin in apa rece.
Se prajesc putin,apoi se adauga verdeata,rozmarinul si smantana.
Se intinde o foaie destul de subtire,care sa acopere toata tava si marginile acesteia.Se pastreaza putin aluat pentru a face grilajul de deasupra.
Se pune umplutura in tava,apoi se adauga cateva moate de crema de branza cu verdeata.Se finiseaza cu fasii de coca si bacon.
Se unge cu un galbenus de ou si se pune la cuptor pentru 25 de minute.
Foarte simpla si deosebit de buna atat rece cat si calda.