Tarta cu piept de pui si branza

de ralu_ca in Pui, 21 Sep 2014 | 15202 vizualizari

 

dupa reteta lui Gaby...delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte dulce rece
  • 400 g branza de vaci
  • 1 pipet de pui fiert
  • umplutura:
  • 4 oua
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si branza:

Intr-un vas am pus faina si am adaugat untul, amestecand foarte bine, apoi sare, ou, lapte si am omogenizat fb. Aluatul l-am introdus la frigider pentru jumatate de ora. Intre timp am pregatit umplutura: ouale le-am batut cu sare, piper ( am oprit putin si pt uns ), adaug branza, smantana, marar si omogenizez.

Aluatul l-am impartit in 2 parti, o parte am intins-o pe suprafata tartei, inclusiv pe peretii vasului, am imprastiat fasii de piept de pui, apoi umplutura, iar deasupra am format cateva grilaje. Am presarat chimen si am uns suprafata. Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste.

A iesit o tarta grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza