Tarta cu peste, dovlecel si porumb

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2015 | 4862 vizualizari

COMENTARII (34)

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 22:08

Buna!

MotanLaOale 1

15.08.2015, 22:18

buna buna

simona72 1

15.08.2015, 22:20

Bunatate!

Gherca Daniela 1

15.08.2015, 22:22

Bunica 1

15.08.2015, 22:33

Rocsi ,mult mai gătești!

Merisor 1

16.08.2015, 06:56

Ce bunatate de tarta!

dantes 1

16.08.2015, 06:59

Buna!

Gicuta 1

16.08.2015, 07:14

Ce bunatate ai facut tu, Rocsi!

botcrina 1

16.08.2015, 07:48

Catalina L 1

16.08.2015, 09:23

foarte buna

mirela0911 1

16.08.2015, 09:35

Ce tarta buna ai facut!

ianculubita 1

16.08.2015, 10:44

Daaa,buna!!

miki_a 1

16.08.2015, 11:06

O tarta frumoasa si buna! Felicitari!

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:05

Ce bine arata

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:34

O bunatate!

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:06

Miam-miam

Panacris 1

19.08.2015, 23:28

Rocsi 1

20.08.2015, 20:50

Multumesc Andra

Rocsi 1

20.08.2015, 20:50

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.08.2015, 20:50

Simona, multumesc

Rocsi 1

20.08.2015, 20:50

Daniela

Rocsi 1

20.08.2015, 20:51

Buni, cateodata cam da...

Rocsi 1

20.08.2015, 20:51

Multumesc Merisor

Rocsi 1

20.08.2015, 20:51

Multumesc Dantes

Rocsi 1

20.08.2015, 20:51

Gicuta, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa si dovlecei