Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

de Bucataras in Dulciuri, 8 Mai 2024 | 2174 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

       

      INGREDIENTE

      1 aluat foietaj 400 g
      100 g cremă de brânză
      2 pere
      50 g miez de nucă
      100 g gorgonzola picantă
      20 g miere
      100 g prosciutto crudo
      Busuioc si cimbrisor verde
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci:

      Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

      Preîncălziți cuptorul la 190°C.
      Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii.
      Întindeți uniform crema de brânză pe suprafața aluatului, mai putin bordura.
      Feliați perele și așezați-le peste crema de brânză.
      Presărați miezul de nucă peste pere si putin cimbrisor. Totul intra la cuptor, la 190 grade C, pentru cca 20 de minute, până când aluatul este frumos rumenit și crocant.
      Adăugați bucățele de gorgonzola picantă peste tarta fierbinte.
      Garnisiți ușor tarta cu miere.
      Împăturiți prosciutto crudo și așezați-l deasupra.
      Lăsați să se răcească puțin înainte de a tăia și de a servi. Poftă bună!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      2285 puncte

      oanapl

      1086 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      abstract01

      400 puncte

      vasimur

      222 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Halva de casa