Tarta cu pere

de Alina26 in Prajituri, 9 Oct 2013 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80g unt
  • 170g zahar
  • 1 ou
  • 1 esenta de vanilie
  • coaja de la 1 lamaie
  • 200g smantana
  • 200g faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 3 pere
  • 2 lg de zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere:

1.Am incins cuptorul la 180°.Am mixat untul moale cu zaharul pana a devenit o crema spumoasa.Am adaugat oul,esenta de vanilie,coaja de lamaie si am continuat sa mixez.Am pus smantana continuand sa mixez.

2.A pus faina si praful de copt,sarea in ploaie,cernute,continuand sa mestec cu mixerul.

3.Am uns o tava de diametru 22cm,cu unt si am tapetat cu faina,am adaugat compozitia,am pus si perele,pe care le-am spalat,am dat mijlocul la o parte si am taiat feliute.Am presarat zahar brun pe deasupra.

4.Am dat tava la cuptor timp de 40-45 de minute la 180°.

5.Am lasat sa se raceasca in tava,pe care am scos-o.

Serviti cu zahar pudra pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

10.10.2013, 08:53

Mmm, ce buna e!

elucubratiiculinare 1

10.10.2013, 09:14

yammy

Alina26 1

10.10.2013, 15:09

va multumesc mult!!!!!
Ms Laura.. .... stiu ca nu am avut timp sa mai fac poza...ca se mancase deja!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure