Am pornit de la a face o prajitura cu ingrediente de la cutie, cu toate ca nu sunt adepta lor...am folosit doar amestecul de aluat, crema care trebuia sa fie deasupra avea un gust intens artificial si am renuntat la ea. De ajutor tot ce am vazut aici la bucatarasii experimentati mi-a fost de folos...multumesc!!
Se mixeaza ouale cu untul de la temperatura camerei, se adauga continutul plicului de aluat, se mixeaza pana la omogenizare. Se pune aluatul intr-o tava de tarte unsa cu unt si tapetata cu faina. Desupra se pun murele si se da tava la cuptorul incins la 170-18 grade pt 30 minute. Dupa ce tarta este facuta se lasa sa se raceasca.
Intre timp pregatim crema: jumatate de borcan de dulceata se pune intr-o craticioara. Cand dulceata este fierbinte, dar sa nu fiarba, se adauga bucatile de marshmallows si se amesteca pana ce acestea de dizolva. Se pune crema peste tarta,fulgii de migdale, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Simplu si bun. Pofta buna!!!
1
puteti sa folositi dulceata de mure, zmeura...eu am avut deschis un borcan de dulceata de afine si l-am folosit pe acesta