Am avut o saptamana tare urata;nici nu stiam daca ploua sau nu dar imediat ne trezeam cu ploaia peste noi;asa ca m-am refugiat in "atelierul"meu,am facut cate ceva iar acum vi le recomand.
Voi incepe cu piesa de rezistenta,reteta pe care am vazut-o la Miha;minunata,multumesc Miha!!
BLAT
MOUSSE
DECOR
Punem in robot biscuitii rupti cu zahar,cacao iar dupa ce s-au maruntit adaugam untul topit iar cand amestecul devine ca niste firimituri,oprim;rasturnam in forma de tort mica,unsa cu unt si tasam cu mana pana devine un blat compact
Ciocolata rupta o topim in jumatate de frisca impreuna cu semintele de la batonul de vanilie iar dupa ce s-a topit fara sa ajunga la punctul de fierbere,adaugam gelatina hidratata,amestecam bine apoi dam vasul la frigider sa se raceasca;in acest timp restul de frisca o batem iar dupa ce s-a racit foarte bine ciocolata,amestecam usor cu lingura apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata si lasam la frigider pana se intareste
La servire,ornam cu fructele de padure.