Intr-un castron ametscati ingredientele uscate (taratele, indulcitorul, praful de copt si semintele de in). Adaugati ouale si esenta si omogenizati bine. Lasati deoparte cca 10 minute sa se umfle un pic taratele. Va rezulta un amestec ce va putea fi intins cu usurinta intr-o tava de tarta.
Pentru umplutura curatati merele si dati-le pe razatoarea mica. Le amestecati apoi cu branza de vaci, scortisoara si cardamom, oua si indulcitor. Omogenizati bine apoi turnati amestecul peste blatul de tarta.
Preincalziti cuptorul la 180 gr.
Intre timp taiati feliute de piersica si aranjati-le pe suprafata umpluturii. Dati la cuptor 5 minute la 180 grade, apoi micsorati temperatura la 170 si coaceti tarta 30-40 minute. Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca bine.
Amestecam apoi cu ajutorul unui tel glazura incolora cu indulcitor si apa, fierbem pentru un minut dupa care turnam cu grija peste tarta racita. Se da la rece!