Pentru blat :
Se amesteca bine toate ingredientele, formandu-se o coca omogena. Tapetam vasul cu pergament, apoi intindem o foaie astfel incat sa acopere fundul si peretii vasului ( eu am folosit o forma cu diametrul de 24 cm si cu pereti inalti, fiindca a fost multa compozitia de legume ). Se lasa la frigider pana preparam umplutura.
Pentru umplutura :
Ceapa se taie solzisori si se pune la calit. Cand s-a inmuiat ( eu n-o las sa se rumeneasca ), se adauga ciupercile pe care le-am spalat, curatat si taiat felii.. Se adauga sare si piper. Se mai lasa 3-4 minute pana se mai evapora din apa continuta de ciuperci si se adauga amestecul mexican, ardeiul iute si cremwurstii taiati felii. Eu folosesc wok-ul si dau focul la maxim amestecand continuu. Ar trebui in 10 minute sa fie facute.
Ouale se bat si se amesteca impreuna cu smantana si cascavalul ras, plus putina sare.
Scoatem aluatul din frigider, il intepam cu furculita din loc in loc si-l dam la cuptorul preincalzit 10 minute. Pentru ca am folosit un vas cu peretii drepti ( deci nu special pentru tarta cu zimti pe margine ), marginile s-au lasat putin., insa nu m-a deranjat, a rezultat in final o tarta cu forma rustica.
Turnam peste blat alternativ compozitia si amestecul de ou.
Lasam sa se coaca in cuptor , la foc mediu, aproximativ 30 minute , pana ce oul este bine inchegat.si compozitia este bine legata.
Se lasa putin sa se raceasca si se portioneaza.