Tarta cu legume

de oanapl in Mancaruri de legume, 9 Mar 2017 | 4061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 200 g rosii cherry
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 borcan ciuperci
  • 70 g telemea
  • 4 oua
  • 5-6 linguri smantana
  • 1 aluat foietaj
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Cureti ardeiul de seminte si dovlecelul de coaja si le tai felii subtiri. Ceapa verde si ciupercile le tai marunt si pui toate legumele intr-un castron si le amesteci. Adaugi telemeaua data pe razatoarea mica si adaugi sare, piper si patrunjel, dupa gust.

 Intinzi aluatul cu sucitorul si il asezi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi il intepi cu furculita din loc in loc. Torni legumele peste aluat si adaugi ouale batute cu smantana. Asezi rosiile cherry deasupra si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 55-60 de minute, pana cand tarta se rumeneste frumos.

Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea