va invit la o portie de tarta delicioasa cu crema de tapoica si Rama mit Butter
Mixam margarina Rama mit Butter (la temperatura camerei) cu zaharul.
Adaugam oul, iaurtul, zaharul vanilat, praful de sare si cel de turmeric, praful de copt+bicarbonatul de sodiu stinse intr-o lingurita zeama de lamaie.
Mixam cca 5 minute, apoi adaugam faina proapat cernuta.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Ungem tava de tarta cu ulei, apoi o tapetam cu faina.
Turnam amestecul obtinut in tava, nivelam cu grija sa obtinem un strat uniform, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute.
Scoatem blatul fierbinte pe un platou presarat cu zahar (sa nu se lipeasca blatul de platou, fierbinte fiind...)
Lasam la racorit.
Curatam clementinele de coaja, scurgem bucatile de ananas din compot.
Punem laptele la foc mic intr-o oala impreuna cu 1 plic zahar vanilat si 3 linguri zahar tos. Cand clocoteste laptele adaugam 4 linguri perle de tapioca + 50 gr. margarina Rama mit Butter si amestecam in continuu pana se umfla perlele si obtinem o crema de consistenta unei budinci pe care o turnam fierbinte peste blatul asezat pe platou.
Decoram tarta cu feliute de clementine si bucatele de ananas.
Intr-o craticioara punem cca 350 ml zeama din compotul de ananas la incalzit la foc mic. Intr-un bol dizolvam praful de gelatina pentru tarte in 50-70 ml zeama rece din compotul de ananas. Dupa ce a inceput sa fiarba zeama de compot din craticioara, adaugam gelatina dizolvata,amestecam si vom obtine un amestec cremos, de consistenta unei budinci.
Turnam acest amestec peste tarta si lasam la racit.
Portionam si servim.
Pofta buna!