Blatul: Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat .
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu albusurile , faina si praful de copt amestecand bine. Luam o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor timp de 20 minute la foc mediu .
Fructele intregi le taiem feliute subtiri!
Budinca : Punem 420 ml lapte la fiert, amestecam cele doua budinci cu 6 linguri jumatate de zahar si 7 linguri de lapte cald amestecand bine. Incorporam budinca in lapte , amestecand bine ( pentru nu a face cocoloase ) ;
Ungem blatul (care s-a racit ) cu budinca fierbinte , asezam fructele in ce ordine dorim!
Gelatina rosie: Luam 2 linguri de zahar pe care le punem intr-un bol, punem si gelatina ( pudra a fost )si adaugam apa rece ( nu mai stiu exact cata apa am pus , oricum scrie pe plic ) . Dam oala cu gelatina la foc mediu amestecand si lasam aprox 40-50 secunde. Luam o lingura cu care punem gelatina peste fructe si pe margini ; Lasam cca 60 de minute sa se intareasca gelatina si servim!
1
Putem turna direct gelatina peste tarta , dar curge peste tot iar eu prefer sa pun cu lingura!
2
La mine nu a mai apucat sa stea prajitura 60 de minute , in primele 30 s-a dus :))!