Aluatul dezghetat il vom intinde putin pe masa infainata.
Il asezam in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,il intepam cu furculita pe alocuri (putem sa punem o foaie de copt si deasupra sa punem boabe de fasole ca sa evitam sa creasca). Dam la cuptor pana se rumeste frumos.
Crema-punem laptele intr-o cratita la fiert. Intre timp mixam ouale cu zaharul, adaugam amidonul si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam compozitia de oua peste lapte cand incepe sa fiarba, apoi amestecam continuu pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca foarte bine.
Mixam frisca si adaugam peste compozitia de lapte, esenta si omogenizam.
Am impartit crema in 2, am adaugat in una niste fructe pasate si sucul lasat cand s-au dezghetat.
Adaugam 1/2 din crema peste blatul racit, adaugam fructe si deasupra restul de crema
Dam la frigider 2 ore dupa care decoram cu fructe