Surpriza pt iubitul meu la implinirea a 6 ani de relatie..(asta era in iunie)
Ptr blat pufos:
Pt umplutura:
Se bat cu mixerul sau telul albusurile cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurie ce s-au frecat cu uleiul,coaja de lamaie si praful de copt dupa ce a fost stins cu otet.Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune la foc mediu(150-200) cca 30 min
In acest timp se pune laptele la fiert si se prepara budinca(dupa indicatiile de pe plic),se decojesc si se taie feliute fructele.Blatul il punem la racit iar budinca se raceste amestecand continuu,evitand astfel formarea pojghitei.Dupa ce s-a racit blatul il insiropam cu zeama de la compotul de ananas,asezonam budinca iar peste ea fructele frumos aranjate.Peste fructe turnam geltina preparata dupa indicatii sipunem la rece..Nota: De preferabil se serveste cu frisca,dar nu asezonata peste tort pt ca i "fura" aspectul...Pofta buna