Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 4496 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe ambalajul aluatului de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr aluat de foietaj
  • 4 dovlecei
  • 100 gr mozzarella
  • 7-8 flori de dovlecel
  • cateva linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei:

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete.

Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de dovlecel,sare si piper,amestecam apoi dam deoparte.

Tapetam o tava cu foaia de aluat,gaurim pe fund cu o furculita apoi presaram parmezan ras si punem dovleceii din tigaie,deasupra cubulete de mozzarella,parmezan ras si putin unt din loc in loc apoi dam la cuptorul incins la 200° timp de 20-25 de minute(pana se rumeneste frumos).

Putem servi atat rece cat si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume