Tarta cu dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2013 | 3743 vizualizari

 

Sursa Laura Sava,

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 50 g ulei
  • 1 cana lapte
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja(nu in intregime),dupa care ii taiem rondele subtiri,

Mixam albusurile spuma cu sare,

Mixam galbenusurile cu uleiul,adaugam laptele,amestecam faina cu praful de copt,si cernem peste amestecul de galbenusuri,

Adaugam feliile de dovleceii,omogenizam si la final adaugam albusurile spuma,potrivim de sare si piper dupa gust,

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra am adaugat 1 ou batut (nu aveam cascaval in casa)si dam la cuptorul incalzit ccca 30-40 min pana trece testul cu scobitoarea

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar