1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit.
2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat rondele) si ii punem la calit.Cand s-au prajit putin stingem focul si ii transferim intr-un bol sa se raceasca.
3. Intr-un bol batem cele 4 oua cu branza,sare,piper si nucusoara.Aceasta o punem peste dovlecei si mestecam.
4. Incingem cuptorul la 180°.Punem aluatul de foietej intr-o tava rotunda 24cm diametru si hartie de copt, punem si compozidia de dovlecei.Taiem rondele jumatatea oprita si o aranjam frumos pe tarta.Ungem cu un galbenus si o dam la cuptor timp de 40 de minute.
5. Cand e gata scoatem tava si mai lasam 5 minute dupa care scoatem tarta.
Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!