Tarta cu dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 7251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ceapa mica
  • 4 dovlecei
  • 150 g branza de vaci
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • ulei de masline
  • 1 galbenus
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei:

1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit.

2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat rondele) si ii punem la calit.Cand s-au prajit putin stingem focul si ii transferim intr-un bol sa se raceasca.

3. Intr-un bol batem cele 4 oua cu branza,sare,piper si nucusoara.Aceasta o punem peste dovlecei si mestecam.

4. Incingem cuptorul la 180°.Punem aluatul de foietej intr-o tava rotunda 24cm diametru si hartie de copt, punem si compozidia de dovlecei.Taiem rondele jumatatea oprita si o aranjam frumos pe tarta.Ungem cu un galbenus si o dam la cuptor timp de 40 de minute.

5. Cand e gata scoatem tava si mai lasam 5 minute dupa care scoatem tarta.

Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Alina26 1

22.04.2013, 11:00

va multumesc din suflet!!!!!!!!

babi5 1

22.08.2013, 08:40

Alina26 1

28.08.2013, 07:56

multumesc!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu zucchini